TaskRunner förenklar nu även vardagen för företag!

TaskRunner utökar sin marknadsposition genom att lansera en ny funktion där även företag kan ansluta sig till tjänsten och anlita Runners i sitt närområde. TaskRunner vill med denna nya funktion ge alla företag, som skriker efter hjälp, möjligheten att anlita en Runner on-demand. Med den här nya funktionen hoppas TaskRunner kunna förenkla vardagen för många företag. 

Möter nu företagens behov

TaskRunner har sedan 2014 erbjudit sina tjänster till privatpersoner och har det senaste året vuxit starkt i popularitet. Med 30 000 registrerade användare och snabb tillväxt är TaskRunner ett företag som inte bara underlättar vardagen med hjälp av gig-ekonomin, utan också skapar flera tusen jobbtillfällen varje månad. Det senaste året har många företag efterfrågat möjligheten att använda TaskRunners tjänster som företag och därför har TaskRunner nu valt att förverkliga deras önskningar.

”Vi har sett ett tydligt behov på marknaden där företagare vänt sig till oss för att få hjälp med bland annat enklare monteringsuppdrag på kontoret. Nu har vi förverkligat deras önskan!

Jag har själv varit frustrerad efter att ha betalat över 2 000 kronor för att montera upp ett duschdrapperi på mitt förra kontor. Dessutom fick vi vänta i över en vecka på att få det gjort eftersom vaktmästaren på bygget var dränkt i andra uppdrag. Tack vare vår nya lösning kan jag radera denna upplevelse ur mitt minne.”

– Nils Wijkmark, VD TaskRunner

Ett företag som använt TaskRunner flera gånger tidigare och uppmärksammat värdet i att använda tjänsten som företag är The Park. Företaget erbjuder co-working space med kontor i Stockholm, deras General Manager, Hanna Melander, beskriver hur de tidigare har använt TaskRunner och vilken skillnad det kan göra för andra företag.

“Vi har använt TaskRunner när vi har behövt hjälp med målning av väggar, bärhjälp samt montering av möbler på vårt kontor. Det bästa med TaskRunner är att allt det där som lätt blir liggandes – blir fixat med ett enkelt knapptryck via TaskRunner-appen. Vi kan lägga vår tid på annat samtidigt som det blir gjort. Super för företag som oss!”

– Hanna Melander, General Manager The Park.

Siktar mot fler marknader

Att lansera företagstjänsten var en av TaskRunner viktigaste och största milstolpar under 2018. TaskRunner sätter nu siktet mot flera nya mål, däribland att erbjuda sina tjänster internationellt under nästkommande år. Med en stadig tillväxt under hela 2018 kommer TaskRunner fortsatt öka sina marknadsandelar i Sverige men också sikta mot fler marknader under 2019. 

Om TaskRunner

TaskRunner är ett privatägt företag som erbjuder en säker och bekväm plattform för privatpersoner eller företag som enkelt vill ha hjälp med saker som de själva inte har lust, tid eller ork till att göra. TaskRunner skapar möjligheter för duktiga individer att göra det bästa av sina talanger och på köpet tjäna en extra slant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s